Industri nyheter

Hva er de vanlige problemene med kabel vanntette kontakter

2023-08-25

1、 Problemer med elektrisk ytelse med vanntette kontakter

De elektriske ytelsesproblemene forårsaket av vanntette kontakter i varierende grad under sammenkobling av ledninger er vanligvis forårsaket av følgende faktorer:

1. Kontaktområdet til den vanntette kontaktdesignen er for stor, og valget tok ikke hensyn til kvadratet mm2 på kabelen og den ytre diameteren og den indre diameteren til kabelen.

2. Er behandlingsstandarder, sertifisering og teststandarder for vanntette koblingsterminaler i samsvar med markedskravene.

3. Materialet til den interne terminalkontakten til kontakten.

4. Vanntett og forseglingsytelse.


2、 Kortslutningsproblem med vanntette kontakter

Kortslutningen til den vanntette kontakten skyldes hovedsakelig løs pressing av den indre kontaktledningen og dårlig kontakt. Dårlig vanntetthet, vannlekkasje som fører til kortslutning. Selvfølgelig er dette problemet også enkelt å løse, siden det er det vanligste problemet med vanntette kontakter og også det mest bekymrede problemet for kundene.



3、 Problemer med mekanisk ytelse med vanntette kontakter

1. Er den innledende levetiden til den vanntette koblingsmutteren og kontakten testet etter behov.

2. Oppfyller plastmaterialet til den vanntette kontakten standarden.

3. Er designprosessen og produkttestingen av vanntette koblinger standardisert.

4、 Applikasjonsproblemer med vanntette kontakter

I henhold til bruksscenarioet bør spesielle miljøer vurdere spørsmålet om råstoff. Ulike modeller og spesifikasjoner passer for ulike utstyrsprodukter.



We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept